kära söndag.

Idag är det softmode ! haha Skulle ju egentligen till Klagsham idag, men de ställde in den pga. allt regn. Tråkigt värre. Aja ska försöka hoppa något hemma nu de närmaste dagarna, ska iväg den fjärde och vara med i en uttagsträning till div 2 laget på MR. Ska bli roligt. Hoppas på att Mirre sköter sig, vilket hon då inte gjorde i onsdags.

Aja nu ska jag snart iväg till hundgården med min lilla Cookiedo. Vi hoppas på att där finns någon som han kan leka med (: annars ska jag bara rida idag, sen är det att chilla! Jobb imorgon ju!


vi hööörs


bobbis

idag trotsade vi myggen och tog oss en tur på fälten med anna och optico! det var underbart och bo fick verkligen jobba. det blev mycket galopp och efter det en lång avskrittning, bra pass för bo! hade inte så mycket fokus på om han jobbade rätt när vi brassade(ökade) men sedan i slutet galopperade vi samlat och då kändes han super i munnen. Puss på min boooo <3 (här skulle vara bilder på bo från stubben, idag igen, men det funkar inte, idag heller...) Efter vi ridit vår lilla tur så blev det en tur till bengts där jag köpte mineraler, sedan for vi till my one och där köpte jag ett schabrak till hehe.. hittade mitt dröm schabrak ( klarblått kingsland) men jag vill ha luva till det med isf och de fanns(finns) det ingen så jag hoppade det och köpte ett till equline vilket heltklart är mina favoriter! ett grått blev det, vilket jag faktiskt inte har ett ändå så jag varierade mig litta! kommer bild snart:)

Iihh

Sitter och ska just påbörja min första arbetsdag ! Önska mig lycka till :D mirre gick lite lungt idag och kakan var med i ridhuset för första gången :) imorgon är det träning vilket ska bli spännande. Vi hörs!

haaaaj

dags för mig att blogga kanske ? sitter just nu efter en lång dag på jobbet och äter polkagris(ar) mums! gårdagen bjöd på halmintag, morgonen bjöd på smärta från topp till tå. men vad gör man inte för sin kuse!
Nu har jag satt bobbo på bantning för jag är rädd att de ska bli någon mysig inflammation och jag låter han vara så fet som han är nu, så nu är de inget gräs och lite kraft, ingen betfor! ska åka och köpa mineraler så han ändå får i sig rätt.. Blir även hårdare ridpass varje dag. Idag var han super fin att rida, kunde tyvärr ej rida ut då de var så sjukligt mycket mygg så blev litta trim i huset. Han lyssnade framåt och bakåt och sidvärds. puss på näsan och en bit morott blev det efter.. mys. nu står han och sover med sina b o t.

För en vecka sen fotade mamma mig och bo men blev inga bra bilder så ska nig göra om de men kan bjuda på någon, här kan ni även se hur fet han är haha

nä de funkade visst inte.. får ta den sen när min internet vill funka bättre..
puss

Dagens ridpass.

Idag så bestämde jag mig för att hårdtrimma i paddocken. Vägen dit var otroligt jobbig och jag funderade flera gånger på att vända och ställa in den stackars lilla hästen i sin box. Myggorna var överallt! Men tog mig bort till banan och travade fram henne lång och låg, fokuserade mycket på att hon skulle ha bra takt i traven och trampa på ordentligt. Jag kom snabbt fram till ridningen som jag SKA utföra men inte alltid hittar, vilket gjorde att hon ble otroligt lyhörd. Lät henne falla in i lite galopp, hon fick jogga igång och sträcka ut sig, inget direkt krav på någon form utan mer att hon skulle slappna av och värma alla sin muskler innan vi skulle börja arbeta ordentligt.

Efter galopp-värmningen så började jag ta in henne på litem indre volter i trav för att se så hon var följsam och inte kastade iväg bogen som hon är så bra på. Idag fick alla bogar stanna intill hästen vilket fick är pluss i kanten! när jag ridit igenom henne på småvolter så började jag flytta henne lite lätt vilket hon gjorde oehört fint!

Trimmade henne sen ordentligt i galoppen, först körde jag lite intervallträning för att få upp flåset ordentligt och jobba lite på kondisen, när hon fått en längre paus efter det så la jag in lite byten som hon skötte exemplariskt. Hon väntade på att jag skulle ge hjälperna och inte fråns jag gav dom så bytade hon. Började med att byta över en 8-volt och fortsatte sedan med att byta på serpentiner. Det är helt otroligt hur hon kan vara så arbetsvillig ena dagen när hon dagen innan bara sätter sig emot exakt allt.

När jag var klar i galopparbetet så travade jag av henne och skrittade sen hem och nattade mitt fina lilla barn.

Guldstjärna till Mirre idag!


äntligen anlänt!

ÅH! Lyckan gjordes i förmiddes när min vän Natasja sa att min hjälm hade anlänt! Jag blev riktigt uppspelt men var medveten om att den troligtvis inte skulle passa mig. Skulle rida i deras paddock så kom hon ut med hjälmen redan innan jag började rida (mer om passet snart). Jag provade den som hastigast och jag fick inte på den på huvudet, haha drog på mig lamicellen och red passet på Mirris, fiiina häst <3

När jag var klar med ridandet så tog jag hjälmen och skrittade hem och väl hemma så passade den. Anledningen var antagligen för jag hade en fläta i pannan. (: Men jag är riiktigt lycklig nu fan! haha


GLADCHEY!


Dåligt med uppdatering!

Förlåt för det! Sofie är iväg en snabbis i kräkland och kommer antagligen hem under fredagen. Saknar henne litt!

Utöver Sofie så är det en annan liten spilevink som väldigt snart kommer vara hemma hos mig! Nämligen min lilla hund. Ganska efterlängtad! I mer än fyra månader har jag väntat på det lilla spektaklet!

Igår så bjöd dagen på roliga nyheter, jag är nu anställd och börjar jobba redan på Tisdag! Dock åker jag upp till Göteborg på söndagkväll för att gå en liten utbildning på Måndag! Ska bli riktigt spännande.

Vad som händer med Mirre är väl antagligen att jag ska leta efter någon som kan hjälpa mig med henne någon dag i veckan. Blir svårt att hinna alla mina sex små djur annars! haha. Borde sluta samla nu! Hur många djur har ni läsare? :)

Nu ska jag städa klart på mitt rum och sedan åka ut till hästarna! ska nog gå en sväng med Dame! Det förtjänar hon. Den lille stackaren ska bli vaccinerad nu i veckan, måste bara ringa veterinären!

Mirremirika<br /> &lt;3
snyggemirre på fält
I love you<br /> Cookiedo<br /> &lt;3
finaste vovven !
buspojkar!
busiga pojkar!


Haha

(:

Update ifrån solstolen!

hallojsan!
Sitter ute i solen och ska försöka somna en timme, sen ska. Jag vakna och börja fixa till mig inför kvällens revligheter. Ska med ut med Sofie och Paulina (bobbo's första passare) samt en filur vid namn Erika, det ska bli riktigt trevligt! Känner att jag har mycket i mitt huvud som jag behöver fly ifrån några timmar.

har ridit Mirre, hon tramsade sig i gången och när vi skrittade fram så var hon ett totalt monster. Skulle inte gå någonstans och blev rädd för så gott som allt. När jag pressade henne när hon inte ville gå fram så började hon hoppa och stegra lite, som tur är så var det inte direkt högt så jag blev inte korsslutningsarg. När jag väl fått henne runt "Madde rundan" så trimmade jag henne på ett fält och hon var riktigt mumsig! När jag skulle skritta av så vart hon jobbig igen! Dumma häst!

nej nu är det dax att inta ryggsolningspossition! Vi hörs



. /Fanny

Älskling hemma <3

Ääntligen är Mirre tillbaka i Grevie. Imorgon ska jag försöka fjäska till mig att fÅ henne duschad, får se vad hon gillar den idéen.

försöker blogga ifrån mobilen just nu, hur tycker ni att det går? Ganska klyddigt men det ska väl funka (;

funderar på att köpa nya tyglar, såg att hööks hade några billiga, tänkte slå till med ett par gummi och ett par flätade. Någon som rider med flätade? Får man bra grepp med dom? Annars blir det två par gummityglar har dock svårt att hitta svarta med silverspännen.

bilder på de två tyglarna som jag har i åtanke att köpa till vardagstränsen.

RSS 2.0