Till salu

Produkt

Märke

Färg

Storlek

Pris

Halstäcke

Horseware amigo

Blå med vit kant

S

300

Fårskinnspadd

Catago

Vit

M

300

Schabrak+luva

Christina Sport

Vinröt, rosaguldpassportal

Full

500

Schabrak+luva

John Whitaker

Rött

Full

400

Schabrak+luva

Scapa Sport

Brunt, begekant

Full

600

Schabrak+benskydd+grimma

Lamicell

Brun/beiga+rosakant

Full

600

Grimma+grimskaft

John Whitaker

Grön guldtext

Full

300

Jacka

Lamicell

Brun

L

400

Jacka

Kingsland

Beige

XL

700

T-shirt

Kingsland

Röd

L

200

Ridbyxa

John Whitaker

Marinblåa

44

500

Ridbyxa                              

John Whitaker

Bruna

44

500

Pannband 1rad

Swarovski äkta

Vita /silver

Full

500

Pannband 1rad

Swarovski äkta

Guld/svart

Full

500

Pannband 2rad

Swarovski äkta

Silver

Full

500

Pannband 2rad

Swarovski äkta

Guld

Full

500

Pannband 4rad

Swarovski äkta

Svart

Full

500

Pannband 4rad

Swarovski äkta

Blå/Gul

Full

500

Pannband 4rad

Swarovski äkta

Peach (lättguld)

Full

350

Pannband 4rad

Swarovski äkta

Prisma/rainbow

Full

500

 
Har skrivit ihop en tabell med allt som jag har till salu, är det så att någon är intresserad utav något av följande så kommer jag naturligtvis skicka bilder till er. Men det kan bli jobbigt för er om jag slänger upp en massa bilder. Så har ni intresse för någoting så maila mig på [email protected] så skickar jag bilder till er! det mesta kommer också finnas på hastnet!

Godmorgon!

Tänkte dra mig ur sängen och sticka ut till hästarna. Har ju nämligen hand om hela stallet nu i helgen. Så hästarna ska skickas ut och stallet ska fixas. Sen ska jag rida en liten runda på Cicero.est för att hålla igång honom. Jag har fått en veterinärtid på tisdag, så vill gärna att han ska fortsätta med hans trolleri fram till dess! Tänkte se om mamms kan filma en snutt!


Idag är en mysig dag!
Står just nu och väntar på bussen som ska ta mig till jobb. Efter jobb ska jag spendera kvällen med mitt finaste hjärta. Han ska bara bli myst med. Något är tokigt med honom vet dock inte vad. Han är ren i traven och superfin i både traven och vänstergaloppen men i höger galopp så bara studsar han omkring och vill få av mig. Dock var det bättre igår än var det va i söndags. Tänkte att Anna skulle sitta upp på honom idag och känna, så vi gemensamt tar ett beslut om jag ska ta honom till veterinären eller bara ta ut kotknackaren.

Ni får hjälpa mig att hålla tummarna så att han blir bra snart!

Bjuder på en bild på ru från i söndags och en mongobild på en trött bussväntande tjej!


Sofie och bo


Träning för kristina

Hejsan!
 
Vi har en dressyr tränare som kommer ut till oss varje tisdag hon jobbar på flyinge som dressyrlärare och är även dommare. Tanken är väl att jag ska vara "första reserv" om någon inte kan då dem har fasta tider. Tränade förra vecka första gången och då va det mer grunderna, lära sig lite hur hon rider/lär ut och anpassa sig efter det.
Idag fortsatta vi såklart på samma spår men gjorde lite mer övningar. Red någon öppna och sluta, började samla honom och sätta han mer i galoppen. Men det vi mest behövde träna på är ju övergångar så han blir snabb i fötterna och verkligen sätter undersig med bakbenen först.
 
Kristina hoppade upp på bobbo idag för att känna på honom men hon red runt några varv i alla gångarter sen kände hon sig klar. Bobbo är rätt okomplicerad och faktiskt rätt sammarbetsvillig. Så hon tyckte inte att de va lönt att hon red utan de klarade jag ut själv. Tycker det känns bra att någon mer rutinerad sitter upp ibland och kan stämma av så att allt verkligen känns som de ska. Som jag tycker att jag inte alls får igenom han till höger medans hon säger att han är jätte mjuk och att han blir förböjd. Men ja tyckte de va ett bra betyg att hon inte kände att där va något att rätta till.
 
Nästa vecka blir de ingen träning för mig, där va en plats men jag känner faktiskt att jag inte har råd. Hon tar 350 kr för en träning och om jag tränat på tis så blir de tredje träningen i rad. Så får jobba ihop lite mer pengar så jag kan ta nästa lucka!
Fanny filmade två små snuttar men dem blir så suddiga när hon skickar de till mig så jag vet inte om hon själv skulle lägga upp dem. Ja de löser sig iaf :)
 
Jag är iaf väldigt nöjd med dagens träning och de är bra att få lite extra hjälp :)
 
 
 
 

Pw!

Är just nu ute på en liten pw på väg till bästis träning som jag tänkte komma på! Ska se om jag kan få ihop någon film! Pusseluss


Godmorgon !

Kan man annat än att känna sig dö-seg på en måndagsmorgon, nej nu får jag faktiskt ta och asa mig ur sängen!

Bjuder på en bild på finaste!


Ru busar lite!


Busunge

Idag var min kära häst ett litet as! Men bara för det kan man inte vara ocharmig! Tänkte be Sofie hjälpa mig att lägga upp en video sen!


Hello

Trevligt att se att ni fortfarande kolla in här, även om vi suger på att uppdatera hehe
Men vi lever och de är väl härligt?

Skulle iaf bara säga hej och så :)


Tröttsamt

Jag blir ganska trött på att min häst aldrig kan hålla sig hel, funderar på att packa in honom i bomull från topp till tå.

Häromdagen gick han omkull och har varit varm svullen och öm på höger bakknä. Han fick även ett skrapsår. Men det har inte påverkat hans rörelsemönster vad jag har sett när han sprungit och gått i hagen.

Men ack så fel jag har haft, han var väldigt stel igår när jag skulle känna på honom han satte inte riktigt under som han brukar. Så han fick bara röra på sig lite snabbt. Nu blir det mycket skritt och lätt ridning ett tag framöver till det att han har blivit av med ömheten, svullnaden och värmen. Sen ska nog kotknackaren få ta en titt på honom!

Nu är det iväg in på jobb för min del!


RSS 2.0