Love

Åh! Bara titta på dom! Sötisar<3


Höstbilder

hade som ni kanske förstått lite fotodag förra helgen, tänkte de skulle komma en bildbomb men den har inte exploderat än, känner dock att den är påväg nu!




Tog även lite ridbilder :)







världens finaste kuse, jag älskar diiiig

Desly

Idag har de gått ett år sen du försvann. Önskar jag kunde åka två år tillbaka i tiden och njuta mer! Jag saknar och älskar dig!


Finast för mig


lite höstfix,

Så, utan att ens diskutera det med min älskade bloggkompanjon så bestämde jag mig för att fixa lite på headern. Byta ut till lite nyare finare bilder samt hösta till den lite, kanske inte gillas överhuvudtaget av henne och då kmr jag få fett med skäll :$

men till det viktigaste, vad tycker NI?

jag tyckte ändå att löven gjorde den lite charmig. Haha
just nu väntar jag på att min iphone ska uppdatera sig klart så vi kan gå och lägga oss. Imorgon ska jag upp tidigt för att hinna rida mitt djur i sitt nya träns.


natti :*

Dagens inköp

Ett nytt remontträns till Mirre, Gillar själva remonten med spännena och sömmarna. Tror att detta kommer bli svinfint på henne med ett guldigt swarovski, naturligtvis ska ni få bilder när hon har det på imorgon


det blev även två grimmor, naturligtvis likadana! En till Dame & en till Mirre. Dom kommer bli hur söta som helst i dom. Riktigt mjuka och sköna öven om där inte är något fider vid nos och nacke så tror jag att dessa kommer att bli kanonbra ändå just för dom är så mjuka


Kakan ville också ha något idag så det fick bli en liten tröja till honom. Han fryser så mycket om mornarna när vi är i stallet. Så då kan han gott ha på sig en liten stalltröja. Han var supersöt i den!

sen blev det även ett vattentätt ridtäcke. Kan vara bra att ha nu när man ska ner till ridhuset, inte så kul att ha newmarket täcket om det regnar
WeatherTrek ridtäcke

det var dagens inköp, vad tycks?


Höstnytt!

Har varit och shoppat till båda hästarna, kul med nya saker, ni får en liten uppdate om det senare, nu blir det jobb för fulla muggar!


Fina mirre <3

Goddagens, kom nyss hem från stallet där jag trimmat mirre lite i huset. Hon var riktigt fin! Red på vanligt bett ochhon skötte sig super! Blev lite stark i högragaloppen vilket släppte efter lite jobb. Slutade med att rulla över ett räcke på 70cm och tog sen två språng kring en meter. Fiiin häst. Sen skrittade min lillebror av henne! Hihi

Bjuder på lite bilder med dålig kvalité


Bobbis

Mys i hagen igår med fina bobbo :)

Idag var han ute på tur med storebror maaal, de galopperade och hade sig, massa mys!


Ute på tur m storebror


Ordning och reda, pengar på freda

Idag blev det städat bland alla saker, igår blev det putsat! Här kommer lite bilder, vet dock ej i vilken ordning då dem blandas lite weird när man bloggar m telefonen, men en bild på tränsen,sadle, täckena, hyllan min, ovh stövlar+påse m lindor :)


Bobbis på tur


Två små sneklar


De andra två

De var två till som blev motionerade, Gaia och Rocky skötte sig super :) bobbo däremot kändes inte riktigt fräsch :( så de blir nog att kolla upp honom så han inte har någon inflammation.. Stackars bobbis


Gaia

Första hästen riden för dagen!


Måndag

Idag har jag fått massa gjort, började med att mocka och fixa allt i stallet sedan red vi ut på två bäbisar! Efter det var de två till som skulle ridas ut, sen åkte vid och köpte foder och sen lunch till oss :) snaska på de, sen red jag gaia en häst som jag ska hjälpa min kompis lite med, trevlans! Efter de tog vi in alla djuren och sen red jag bobbo med :) han var väldigt fin, har blivit mycket piggare sen han blev klippt, kul! Sen for jag hem och åkte då och handla med mammsen! Sedan bjöds de på middag och nu latar jag mig framför tv :)


Osså bo

Bobbo gör som sina töser och investerar i nya spannar


Dagen outfit

Nu hoppning!


Flitig tjaj!

Idag har jag inte legat på latsidan, har mockat och haft mig, sedan ridit ut en sväng på lilla Vera:) de var mys! Sen mocka lite till sen red jag söta lilla rocky som ni kan se på bild! Hans mamma är och gottar sig i värmen så då får jag agera extramamma, vilket är väldigt kul :) söta ponnyhäst! Sedan blev de lite lynch och sen blev de en mys runda m bobbo och anna-optico och så fick även hennes lilla hund snigel följa med, blev mest skritt och lite trav :) imorgon ska bobbo nog rakas! Trevlans


sjukling

idag var jag hemma från jobb, eller jag hjälpte till att ta in djuren då jag ändå var tvvungen att ta hand om min pärla! Vaknade inatt med världens feberfrossa, så sov ca 2-3 timmar på hela natten, vilket gjorde att jag inte var så kry imorse, men imorgon är jag fit for fight igen (hoppas jag) Bobbo fick springa en sväng i longeringslinan, galenpanna var han idag. men ändå världens bäst :) Imorgon blir det trim på riktigt. (hade tänkt att här skulle vara en bild, men blogg.se har daamp)

Fina luzidor

Har ni sett något sötare?


<3

Världens bästa och finaste hästar! Saknar dom en massa.

Sitter i Gbg och har kommit hem ifrån utbildning för någon timma sedan, blir väl lite käk senare och sen sängen.

Lite bilder sen igår:


Flyinge

Blev en väldigt lång dag igår, men de var kul. Älskar att titta på massa hästar! Och roffe var så sjukt bra! Han rider så outstanding :)

Julia red bobbo en tur igår :)


Smakprov ifrån dagens fotografering

Jag bjuder på en bild ifrån dagens fotografering. Denna är tagen med mobilen de andra bilderna är tagna med systemkameran. Dom får ni se till helgen! Just nu sitter jag på tåget och ska stanna här i någon timme
, kanske blir någon uppdatering? Vem vet.

Bild ifrån dagens lilla fototur finaste tjejerna <3


Jag lever

Förlåt att jag inte bloggar, helgen har varit kaos och igår var jag så trött att jag inte orkade..
Idag så har jag inte varit så mycket i stallet, men red både Vera och bobbo imorse och sedan kom jag hem vila sen åkte jag in till stan m julia och karro, mys! Blev lite fina blusar köpta! Imorgon blir dr flyinge hela dagen, stallet ska vara klart klockan halv åtta så ska börja jobba vi sex tiden, yey!
Bjuder på en liten bild på bobbis idag


Full rulle hela dagen

Har varit igång hela dagen, hade skrivit ett långt och fint inlägg i middes men det försvann, red ella och mirre imorse och dame fick sig en tur i pessoaselen. Fina fina häst! Imorgon ska alla tre få jobba i den (: sk bli spännande och se hur Ella sköter sig i den.

Bjuder på lite bilder från idag
Bild ett : Ella
Bild två och tre; dame

/fanny


<3

Mina små älsklingar


Fix och trix

Goddagens, har haft fullt upp hela dagen. Min mobil har knasat under dagen men nu är allt till rätta igen, skönt.

Har tömt stallet och flyttat över det mesta av mina saker och det återstår två hästar och en massa foder (: det tar vi imorgon. Ska bli spännande o h verkligen skönt att komma ut ifrån "stan" vilket det lätt blir när man har hästarna i ett så hästtätt område. Kommer naturligtvis sakna min finaste bästis!

Idag har jag pillat lite med nya foderspannar till mina tjejer, här kommer resultatet, vad tycks? (:


RSS 2.0