Halloj

Här kommer en lite hälsning från London, blev lite matförgiftad igår så mådde rät dåligt igår kväll och idag men börjar lätta upp nu. Shoppat massa har jag med gjort hihi kuuul!
Har fått uppdate om att bobbo mår bra, han har hoppat lite och ridits ut. Fick tom en bild skickad på na till mig, lilla hjärtat!


Det finaste jag har

Fy farao vad jag saknar min häst.
Och nu är han tydligen halt också, då är det jobbigt att vara på andra sidan jordklotet. Men tjejerna sköter det bra! Tack ❤

Eftersom jag ligger sex timmar före er så är det tid för mig att hoppa i säng och förbereda mig inför morgondagen.


London

Ligger nu i badet efter en lång dag med resa och sedan lokaliserat oss lite i stan. Bor på ett as nice hotell, bilderna nedanför är från lobyn och på bigben :)
Och på en häst som stod i stan!


Tisdag

Igår fick bobbo somsagt vila lite, idag däremot stod det trimming på schemat. Och han kändes faktiskt rätt så fin redan från början, självklart lite slö och loj i början med det är han alla dagar så de är bara att sätta fart på na så kommer han igång fint :)
 
Idag fick han göra lite olika övningar, var träning i ridhuset så man ville helst inte vara ivägen men lite vettig ridning blev det ändå.
Imorgon åker jag till london så då kommer bloggen stå tom här några dagar, jag kommer hem redan på söndag igen :) Julia kommer att passa lille boo
 
Nu ska jag fixa lunch och sedan söka lite jobb!
 
Här är en bild på jag och syster i barcelona
 
 
 

Måndag

Idag blev de vila! Han fick lite ny halm och en tuss hö och massa pussar såklart :)


Världens bästa :)

Idag var tanken att bobbo bara skulle joggas iom tävlingen igår men han var helt springig så han fick faktiskt jobba på tills han kändes bra. Och de blev de efter ca 35 min och sen trimma jag vidare i 10 min och då kändes han riktigt fin :) fina pojken min <3
Imorgon ska han få sig en välförtjänt vila!


Resultat från tävlingen!

Jag la upp en video i inlägget innan, har inte riktigt lärt mig hur man även kan skriva i samma inlägg, någon som kan de?
Bobbo vart iaf dubbel nolla i första klassen och fick en 9:e placering, tyvärr fick han inte gå in på prisutdelningen utan de fick bara de sex bästa göra. Han låg på sjätte plats tills de tre sista ryttarna red! Så där va vi jätte nöjda med honom. Denna klassen red vi vid kanske två tiden.

Andra klassen red vi sedan vid halv sex typ, så ja ni förstår ju den långa väntan och bobbo som redan är lite slow i starten blev ännu mer slow av all väntan plus att han redan gått en innan. Så andra klassen som då va en 1.10 va han inte alls med på noterna, han fick ett stopp på tvåan där han hade kunnat hoppa av men kände inte för de, och sedan fick han två ner och två tidsfel så alltså 14 fel vilket inte va jätte bra om man tittar på resultaten.

Mattias och jag pratade lite igår och ja kanske över analyserade lite som man är glad för att gör (hehe) och kom fram till att vi nog ska låta bobbo bara gå en klass, för han blir så himla seg av all väntan och som vi sa igår "när bobbo inte vill något,så vill han inte"..
Så nu blir de bara några pay n jump detta året sen när tävlingarna kommer igång igen så satsar vi på att bara rida en klass och se om de blir bättre :)


Bon uniq 1.05 tävling i sydslätten


Hejsvejs!

Nu är det sista Hälsningen ifrån mig! Ska flyga på mitt plan mot Finland, för att sen flyga vidare mot värmen. Åh vad skönt det ska bli! Kommer sakna sönder mig efter min fina häst och min underbara hund! Vi hörs om tre veckor!
Puss


Finaste Ru

Igår var vi ju hos veterinären med ru, han skötte sig faktiskt helt ok när han skulle få sin spruta. Han har ju en tendens att bli väldigt spänd och stressad. Men det gick så bra så!

Idag ska jag bara ut och mysa med honom och imorgon åker jag till Thailand!


Dagen outfit

Idag fick bobbo endast skritta ut en runda på ca 40-45 min. Kallt men mysigt :)
Efter det smorde jag all utrustning och tvättade hans kopp!


Täcken slits snabbt

Här är en bild på bobbo när han testar sitt nya amigo täcke som jag köpte vintern 2011, han har alltså bara använt det en säsong och redan nu när jag la på han det så är de inte hälften så puffigt. Kändes mycket tjockar och mysigare innan även om det fortfarande såklart är lika varmt/tjockt så känns de som de va tjockare innan.
 
Tycker det blir så bara man tvättar det en gång, vilket är tråkigt. En bild på täcket i dagsläget ser ni på inlägget under.
Dock så älskar jag alla horsewear täckena, dem är bäst. Jag använde mig mest av amigo då dem är lite billigare hehe, men tycker att deras kvalite är minst lika bra.
De är faktiskt värt att köpa lite dyrare täcke än att köpa täcke från ullared exempelvis som bara håller 1-2 säsonger. Då kan man lika bra köpa ett dyrare och så varar det längre.
 
Så stor hiss till horsewear, nu ska jag söka lite jobb sedan avskedsluncha med fanny och sen blir det stalla :)

Bobbo slickar på sin godissten


Fina bobbis


Dagens ridpass

Idag blev det endast 25-30 min joggning för bobbo, han skötte sig utmärkt. Va fint framme för skänklen redan från början och var väldigt reglerbar i formen. Red inte så mycket avancerade övningar idag utan gjorde mest lite flexträningar. Lite träningsöppna där han runda sig runt min skänkel riktigt bra, och tempoväxlingar, utåt ställd. Ja somsagt han va riktigt fin.

Imorgon blir de en liten uteritt med skritt och trav och sedan ska allt smörjas och göras fint för på lördag vaknas tävling :)


On our way to the vet


Ett inlägg om dagen

Ska försöka att ge er ett inlägg om dagen det borde jag väl lätt klara av? Ibland blir de kanske bara en bild men de är alltid något!

Idag stod hoppning på schemat, vilket gick väl både bra och dåligt. Mattias fick smaka grus men det skadade inte utan gav honom nog bara en lite tankeställare att galoppen måste igång mycket mycket mer, och då hoppade han också mycket mycket bättre :) på lördag vankas de tävling, ska se om jag kanske kan knäppa lite bilder.
Nu när jag tänker efter så har mattias bara tävlat bo ute så detta blir deras första inne tävling men det blir nog ingen skillnad :)

Vet inte riktigt vad bobbo ska göra imorgon men jag ska nog komma på något :)
Imorgon ska jag även med Fanny till vet för att vaccinera hennes kuse, roadtrip (i typ 10 min) wooho

Ps kolla så fin fläta jag gjorde för någon dag sedan, stolt tjej haha..


Dagens most wanted!

Denna jackan SKA införskaffas när jag kommer hem från Thailand! Gud vad jag längtar!


Vi är så dåliga!

Vi suger verkligen på att blogga eller hur?! Haha.. Och jag kan inte räkna på mina fingrar hur många gånger vi säger "detta ska jag blogga om" och sen händer de aldrig eller "åh vi måste ta tag i bloggen" men de händer aldrig och "vi måste fixa ny design" så fannys nya polle får va med på headern.. Men de händer inte heller haha.. Men jag lovar iaf att de kommer hädan efter bli bättre uppdatering (förutom när jag åker till London hihi)

Bjuder på en bild som är cirka två år gammal, tror jag. Massa snö, så underbart. Jag hoppas på en vit jul :)


Godmorgon!

Idag väntar flyinge, men de blir inte förrän vid fyra tiden :) innan dess ska jag hinna motionera bobbo och vakna haha mycket på schemat.. :p

Längtar ändå lite till flyinge, tycker de är så kul att kolla på alla fina ekipage och se hur dem rider osv. Inspiration :)

På bilden är de bobbo och hans stora kärlek cardelia, dem går tyvärr inte tillsammans nu då dem började visa för mycket kärlek :( men cardelia kan fortfarande gnägga efter honom när han kommer ut på gången hihi


Hallå!

Imorse satt jag på hästen klockan åtta, vilket är väldigt tidigt gör mig! Skulle nämligen med anna till vet och känner mig själv så väl att jag inte hade ridit efter hehe.. Så klockan sju ringde klockan och kvart över kom jag upp. Bobbo kändes fin idag, lite trött men jag joggade bara honom så de va ingen fara, vet inte riktigt vad han ska få göra imorgon men på torsdag så blir de hoppning :)


Måndag!

Bjuder på bilder från idag när bobbo stod i hagen och när jag borstade litt på na! Idag fick han vila, imorgon blir de lite joggning i hus :)


Hallå ja!

Vi lever och mår bra, hur mår ni ? ;)

Idag har faktiskt Fanny och jag skrittat ut en runda tillsammans, vi va faktiskt ute i ca 45 min. Mysigt värre :)


RSS 2.0