Dagen ridpass

Idag fick bobbo sig ett litet joggning pass, få bort eventuella slaggprodukter och förebygga så han inte får träningsvärk.. Han kändes super fin idag, gick bra fram för skänklen och var loss och mjuk i sidorna. Red han bara 20 min lång och låg. Duktiga lilla stjärnan 🌟

Bjuder på lite blandade bilder från idag :)


Nu va de dags!


Lite av dagens shopping!

Detta följde med mig hem idag.
Ett vinrött kingslandschabrak
Sängkläder
Nytt halsband till kakan
Ny tandborste
Bubbelgumstuggis till kak
Sen köpte jag även ny mat till kakan. Han har börjat få färskfoder och det fungerar väldigt bra än så länge!

Nu har jag shoppingförbud!


Träning för Jörgen Larsson dag 1

 
 
Ha lite överseende med min fula bild, gjorde mitt bästa!
 
Såhär stod iaf hinderna igår. Började med att det låg travbommar där hinder 1,2, och 3 stod. Travade över "hinder ett" la sedan en volt till vänster där man skulle göra en avsaktning till skritt och sen upp i trav igen, trava över bomserie 2 och sen lägga volt till höger där också göra en övergpng till skritt. Sätta igång till trav och trava över bomserie 3. Sedan la han upp ett kryss på alla. Travhoppade landade i galopp saktade av till trav i volten och sen travhoppade hinder två, landade i galopp saktade av till trav i volten travhoppade över hinder 3. Denna övningen gick mycket ut på att få hästen i balans och mjuk i sidorna. Jörgen sa också att han nästan alltid hade denna övningen framme på sin bana då den passa alla i alla nivåer. Han sa också att han tyckte folk hoppade sina hästar för lite och framförallt använde sig för lite av bommar i markarbetet.
 
Sen satte vi ihop allt till en liten bana, i den ordningen som de står på bilden. Bobbo skötte sig fint igår, blev ett stopp då han la in gumpen och gick på dubbla spår vilket gjorde det ganska svårt för honom att hoppa av.
 
Nu ska vi snart bege oss till träningen idag igen :) Hörs ikväll
 

Dagens outfit

Smart kommer mattias hit så beger vi oss ut till bobbo och sen är de dags för träning :)
Idag går jag klädd i ljusblåa ridbyxor från kingsland. Strumpor mörkblåa från equline och sen en fleece från kingsland. Och kl pannband :) kommer sedan att ha på mig en marinblå kingsland jacka..


Myskänsla!

Har precis bäddat rent till min bästis! Nu blir det att rida en sväng i blåsten!


Jävla dator

Har precis fått tillbaka min data men inte fan fungerar den för de haha..
Nämen de är vårt wifi som inte vill samarbeta så jag kan tyvärr inte göra ett inlägg om hans man..
Men här kommer någon bild på bobbis i hagen, han fick gå ut i sitt innetäcke i endast en liten stund och fick en tuss hö. Så härligt väder i solen!
Smorde nästan alla mina saker idag, det är sååååå tråkigt men känns bra när de är klart :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2515458/images/2012/pic_508d83ad9606ee1a7d053c16.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2515458/images/2012/pic_508d83d6e087c33767dcbea6.jpg" class="image">


Just nu

Gräset är alltid grönare på andra sidan staketet, alltid!


Godmorgon!

Nu är vi inne i vintertid!
Snart blir de nog dags för vinterjacka, vintertäcke och allt annat som hör till..
Bobbo ska iaf få joggas lite lätt idag, han ska nämligen träna både mån och tis. Så idag ska han även friseras lite, hans man ser helt galen ut haha, men usch jag är så dålig på att klippa manen.. Ska kanske ta lite före och efter bilder så kan jag slänga upp de här sen :)

Bjuder på en sådär halv charmig bild en morgon när jag cyklade till stalla


Täcke hjärta sofie

Va med anna på flädies igår, hon skulle köpa ett nytt täcke till hennes påg!
Jag kollade runt med och blev kär i ett horseware newmarket täcke, de är ett såndant blåttrandigt som jag har i fleece och länd, fast i stalltäcke med matchande hals. Är så sjuuuukt sugen på det, men nu kan jag inte hitta de ? Inte ens på stromsbergsgard... de va 200g fodrat. Är de någon som vet vilket jag menar och hade kunnat hjälpa mig att hitta de ? Skulle va snällt hihi
 
Idag så har bobbo fått vila, trimmade han igår och hans kändes bra, till en början så gick han bara mot skänklen och sedan bara sprang han så jag fick sitta och bromsa haha.. antingen eller, inget mellanläge här inte!
Gjorde lite slutor öppnor och han var fint med mig, tycker han känns fin i markarbetet nu det enda jag behöer jobba på det är att han inte blir för lång och kort. Så man får hålla lite koll annars kryllar han gärna ihop sig ;)
 
 
Bild från förrförra vintern tror jag, saknar den fina padden jag fick låna av bästa bengts. När jag sedan stoppade om sadeln behövde jag inte den längre.. :(
 

Hej mitt vinterland

Åh! Jag måste erkänna det. Detta är jävligt mysigt. Stå och lyssna på fågelkvitter och hästen som tuggar på hö i sin hage, iklädd raggsockar och vinterjackan. Love it!


Mitt fina ru-barn

Fick en fråga om Ceros stam ålder och utbildningsnivå,
Han är född 02, har okänd härstamning och är utbildad LA i både hoppning och dressyr.


Kallt!

Nu börjar de dra sig mot kallare tider så idag fick lilla bobbo på sitt fina jw täcke. De är 300 g sen innan han kommer ut får han även på sig ett ofodrat regntäcke! När de börjar bli nollgradigt så åker vintertäcket fram ;)


Mysig tur

Kom precis in från en gosig tur med mina killar. Vi red en snabbis på banvallen!
Sötisar


Just nu

Betar min älskling


Trimmelimm

Idag så fick lilla ru sig ett ordentligt gympapass! Vi körde ner till huset och hoppade studs och petade till det med travbommar. Till en början var han lite stel men mot slutet var han mycket fin!

Lägger upp två bilder, en från igår med sitt nya träns och schabbe och en från idag med hans nya grimma 😘


Saknar mina ridbyxor

Ett par ridbyxor som jag verkligen älskade var mina equline, dem gick i sönder så fick kasta. Nu håller mina älskade pikeur också på att gå i sönder :( och mina andra pikeur som jag också hade som jag med fick kasta, hatar när ens älskade byxor går sönder och måste kastas.. Mina nya favoriter är mina blåa animo och mina blåa kingsland. Muscho love ❤

På bilden ser ni mina equline, får kanske ta och köpa mig ett par nya, men dem är så jäkla dyra haha :(


Godmorgon

Vaknade precis (livet som arbetslös ;) ) sökte dock lite jobb igår med, får hoppas någon hör av sig. Ska iaf snart till stallet, bobbo och mal ska ridas ut och sen ska anna och jag hjälpa karro att rida ut två av henne. Sen ikväll ska jag med mamma Nina och kompisar till familjen på bio. Trevlans :)
Hörs lite senare


Måndag

 
Du har min jävla blogg.se app börjat krångla igen, orkar inte!
Och uppdateringen på nya bloglovin suger, och min data har inte kommit tbk än (för er som har missat råkade jag trampa på den så skärmen spräktes)
Och jag har fan no money
Men snart är de dags för london ( 1 mån) (har inga pengar då heller iof)
Söker massa jobb men får inga, blä
Bobbo känns iaf fin och fräsch för tillfället och nästa mån-tis är de dags för lite träning för jörgen larsson
Och jag får aldrig min personliga kod så jag kan boka privat uppkörning online
Och jag måååååste verkligen ringa till körskolan (skulle gjort de för 1 vecka sedan)
Jag har fortfarande inte tagit några fina nya bilder på bobbo, måste göras
Innan jag ska ta dessa fina bilder mååååååste jag klippa hans man (börjar se ut som en lantis)
 

Godkväll

Fanny hade 20 års fest igår så idag har båda våra kusar vilat :)

Igår däremot så trimmade jag bobbo lite på gräset. Var så sjukt fint väder 😀
Han kändes sådär, var rätt seg till en början och lyssnade inte alls på mig. Fick väcka han lite där någon gång sen tyckte jag att han pinna på bra!
Bjuder på lite bilder på bobbo och hans bästis mal i hagen 💕


Fredags mys!

Hade tänkt att trimma idag, men de va så fint väder så jag hängde med anna ut på en tur! Första ritten med täcke på gumpen detta året (säsongen)
Det är så skönt att han är klipp, man behöver knappt borsta något alls. Och han är så fin :)
Nu står han och myser i sin box med sin jamas och jag ligger i min säng och myser med min jamas. Vad gör ni en kväll som denna ? :)

Tog lite mys bilder precis innan jag skulle tränsa, han blir alltid så mysig då (undra varför ha ha )


Torsdag

Idag har lilla bobbo blivit klippt!
Gick väldigt snabbt, tog ca en timme sen vart hela hästen rakad, jag rakar allt förutom en lite ruta på ryggen (får så himla lätt skav av schabraken, annars hade jag tagit där med) tycker det är snyggast utan en massa linjer osv. Så nu är bobbis så snygg så!

Han var så fin på hoppningen igår, så idag fick han vila och bara ut och gå en runda. Sjukt synd att vi inte filmade en linje han hoppade igår för den va helt perfekt!


Kingsland levererar

Som ni alla vet så är jag ett stor fan av kingsland (kanske störst av alla ?;) )
Ännu en gång så har den levererat fina kollektion, är kommer lite urplock som jag inte hade tackat nä till! ❤


Dag för hoppning

Ligger nu och väntar på att mattias ska komma så vi kan åka ut och träna. Klockan tio nalkas det nämligen träning för karro, och eftersom jag nu 40 min fortfarande är hemma så blir de nog lite stressigt men men de går säkert ;)

Igår va bobbo super fin, tog på gramanen men de hade jag inte behövt, han var så fin ❤ så han fick sig ett joggning pass på endast 20-25 min.


Bild minne

 
Kastar upp några bilder från när jag och min hjärteponny va i hbg och tränade. Hade precis kommit hem från en vecka i bulgarien och hon var så fin denna träningen.
fina hjärtat, saknar dig så <3

Måndag 15 okt

Idag bestämde jag mig för att rida ett superseriöst bompass i ridhuset, så jag la fram en fin liten
"bombana" och gick in och gjorde vid min häst! Började rida och han var ovanligt spänd, vilket han aldrig brukar va. Tänkte om de va för han va själv i ridhuset för då kan ha bli lite larvig. Så jag red och red och red. Bommarna va livsfarliga dom hoppade han över som hinderna va 1.30 haha. fick en helt ok känsla till slut så då fick de räcka, red nog ändå i ca 40-50 min. Och knappt några pauser. När han sedan blivit duschad (usch måste klippa han) och fått filtar på plus b.o.t på bakbenen så kissade han nästan i en hel minut haha. Det tog aldrig slut :O 
Så tänkte att de kanske kan ha varit en av anledningarna till att han var så spänd, får se. Tänkte ta ett pass med gramanen imorgon och verkligen få honom lång och låg så han kommer igång med bakbenen ordentligt. På onsdag nalkas det hoppträning :)
 
 
Imorgon fyller även fina fannZan 20!!! Så de blir att fira henne med en mysig liten lunch :)
 
 

cicero

världens finaste

Höst :)

Ska snart bege mig ut till stallet så ska bobbo få hoppa lite! Igår tränade vi dressyr för karro, en liten lektion dock endast 30 min, men han kändes fin så hade ingen anledning att nöta runt, och där va massa hinder ivägen så svårt att träna lite skolor och så!

Är sugen på att ta lite fina kort nu när de är så höstigt och härligt! Får se om de kanske blir något sånt gjort i helgen :)


Mys med mitt hjärta!

I går så skulle bobbo vila men ville ändå att han skulle ut och röra sig. Tyvärr va de inte så bra väder så jag tog en barbacka tur i huset på ca 20 min. Sen fick han testa sitt nya täcke, bild kommer :) red även gaia igår, de va kul. Ett tag sedan jag red henne så de tog en stund innan jag hittade knapparna hehe

Idag så longerade jag honom med en gouge över lite bommar. Han såg fin ut, lite loj men det är han alltid.. Imorgon ska han trimmas lite lätt och på ons blir de nog lite träning för karro!


Skritt skritt

Idag skrittade jag ut en sväng, väldigt kravlöst. Långa tyglar och bara lunka på. Har joggat honom nu två dagar och innan de har han vilat i ca 2 veckor. Så detta passade lagom. Imorgon blir det trim igen :)
Tråkiga och fula bilder, men alltid något!


Min fina kille ❤

Ibland slår de mig ville band jag har till denna hästen. Jag tror de kommer vara riktigt jobbigt att sälja honom. De va han som var ljuset när allt annat var svart i mitt liv. Han har varit/är lite av en räddning för mig! Jag älskar dig mig fina påg


Dagens omatchade outfit ;)

Ryttare :
Ridbyxor :pikeur
Tröja: kingsland
Väst:kingsland
Hjälm: jw
Skor : ariat
Chaps: dyon
Sporrar: sprenger

Häst
Sadel: prestige
Stigbyglar: sprenger
Träns: dyon m swarrepannband
Lindor,bakskydd och boots :eskadron
Schabrak: equipe
Sadelgjord: jw

Nu har lilla Bosse börjat motionerats igen, känns rätt bra :) men skrittar och travar endast plus typ två varv i galopp!


RSS 2.0