Long time, no see!

 
Det var ju ett tag sedan man skrev här! Allt är bra med Damis!
 
Taggar Falsterbo just nu, det kommer bli så jävla fett! En vecka med 100% häst, shopping och party! Allt naturligtvis tillsammans med min bästis och bloggpartner soosooooooop! Imorgon drar vi båda utomlands, hehe dock är jagtillbaka innan läggning! Imorgon ska jag även rida lilla bobbo! Inte nog mös att det vankas utlandsvistelse utanidag beställde vi hem vart etlapar tretornstövlar! FalSterbomodelle ! Riktigt nice, bästisstövel!
 
Nej nu ska jag nyttja mina fötter och gå till sängs, natti!

Hejsan :)

Har inte kunnat blogga på länge så min app är helt mongolidisk.. Har laddat hem den ca 10 ggr, men men! Tänkte bara säga att jag lever :) Och jag kan inte heller lägga in bilder.. Fml typ

Dagens pass

Bobbo var rätt fin idag faktiskt, han har varit lite dryg nu ett tag och bara kastat ut bogen inte gått fram och glott på allt annat. Men idag var han fokuserad och bogarna var på bättre plats än dem varit på de sista dagarna. Imorgon blir det lite hoppning för honom, kul jul :)
Nu ska jag sova, godnatt :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2515458/images/2012/pic_206565151.jpg" class="image">


Nu blir de uteritt

:) taggade dem ser ut va ?


Back to stp!

Så anledningen till att jag slutar är rätt simpel, detta livet passar inte mig. Jag klarar inte av att bo såhär långt ifrån mitt vanliga liv och alla mina vänner. På landet.. Att jobba med hästar från åtta på morgonen till åtta på kvällen passar inte heller mig. Att få träffa min familj en dag i veckan är obeskrivligt jobbigt, jag känner mig utanför, utanför mig egen familj. Även om jag vet att jag inte är utanför och att jag har världens bästa familj så är det ändå jobbigt. Samma gäller mina vänner, mina underbara vänner som jag just nu pratar med lite då och då och sen typ träffas vi två ggr/månad. De är inte detta livet jag vill leva. Sen så är min chef lite svår och ibland känner jag att vi inte alls passar medans ibland så har vi super trevligt.
Det som ska bli jobbigast med att lämna här är helt klart mattias, killen jag bor/jobbar med, vi har under dessa
3 månader (typ) kommit varandra väldigt nära och har hur kul som helst tsm. Plus att bobbo verkligen trivs här. Denna gården är underbar, miljön och ja hela stället är underbart. Men ibland måste man väl sätta sig själv först.
Tror det kommer bli svårt att flytta hem igen, då jag nu vant mig vid att bo själv, att diska precis när jag känner för det, städa när jag vill. Lägga mina kläder där jag vill, handla och äta när jag är hunrig. Men de ska bli skönt att komma hem, tror jag kommer vänja mig rätt snabbt vid det gamla livet igen hehe..

Så det är med blandade känslor som jag kommer lämna denna gården till midsommar. Vi får helt enkelt se vad som händer i framtiden, hade bestämmt mig för att jobba kvar här till iaf oktober så jag har inga planer alls över sommaren. Men det blir säkert bra.

Kanske ska jag ta körkort eller vad tycker ni ? haha



Bjuder på en bild på mattias och bosse (nytt smeknamn hehe)

Vi lever!

Godmorgon (middag)
Nu ska jag ut och rida på lille bobbo, blir nog ett litet pass på gräset eller banan vet inte än, får la se. Annars händer det inte mkt i våra liv just nu. Allt rullar på som vanligt, eller juste jag har sagt upp mig här på jobbet och kommer flytta hem igen, mer om det i ett eget inlägg :)


Shopping!

Nu har jag precis varit och hämtat mina nya ridbyxor :) blev ett par animo, ska bli intressant och se hur "knä klistret" är att rida med. Jackan kommer nästan vecka så blir en sväng till Bengts då med :)


RSS 2.0