Tisdag

Precis som jag skrev igår så skulle bobbo får sig ett lite hårdare pass. Han kändes fin överlag idag, lite stark men inget som va jobbigt :) tränade lite skolor, byten och förvändagalopp! Blev ett pass på ca 45 plus av skrittning.
Imorgon blir de nog bara en liten skritt-tur


Hello

Nu är jag hemma från värmen, eller ja kom hem i söndags morse :)
De har varit super skönt att åka iväg en vecka även om vi haft rätt dåligt väder. Har kört fyrhjuling i öknen vilket var helt sjukt kul, första 30 min satt jag och log som en fåne haha..

Annars har vi inte gjort så mycket speciellt! Bobbo har hållits(heter de så ens?) igång av snälla anna och Fanny som har ridit och gett honom kärlek. I söndags trimmade jag honom lite och idag longerade jag honom. Imorgon är tanken att han ska få gå lite hårdare då jag tänkte stalla på morgonen och då är de lite lugnare :)

Ja de blev inte så mkt vettigt skriver. Lägger upp några bilder från Egypten :)


Bästa kompis

Min fina bebbo <3


Bobbos ridpass

Idag har jag ridit Bo lite. Eftersom Sofie den jäkeln åkte iväg till Egypten. Det blev ett 50minuters pass i huset, HSN skötte sig mestadels fint men några gånger fick han lite ryck och reste och bockade lite, jävla kuse!

Ru vilar just nu eftersom han va lite knackig när vi skulle hoppa i torsdags, men imorgon tänkte jag ta honom en tur till ridhuset och känna igenom honom!

I övrigt så känns den kommande veckan väldigt bra, börjar jobba på tisdag och ska försöka komma igång ordentligt med min fina häst!

Nu är det dax för mig att somna!


Kylan stiger

(Eller säger man sjunker?)

Hur som helst krävs det lite mer täcken på min pollebolle!

Just nu går han med ett Rambo newmarket 200g
Samt ett amigo insulater 400g med 150g hals (som han bara har ute)

Får hoppas att han klarar sig på det,

Vad har era hästar?


Hey ho Let's go!

Lite antarktisridning med min skatt, såhär ser han ut idag!


Mitt <3a

Finaste ru!
Idag red vi på fältet, där var lite buckligt och ru var lite glad och stel. Men han jobbade på bra och släppte efter när jag jobbat en stund. Blev bara en halvtimmes ridning eftersom han blev väldigt trött i snön, och det var himlans kallt!

Outfit
Treadstone träns m dyontyglar
Hello Kitty schabrak
Jh ländtäcke

På mig
Pikeur byxor
Kl strumpor
Hv polo pike
Kingsland hoodie
Kl väst
Kl jacka
Kl mössa


Måndag

Godkväll!

Idag har bobbo ridits ut en liten sväng, blev endast skritta och trav då de va sjukt fruset och knöligt i marken. Men de va rätt så lagom :)

Tog precis som lovat bild på mina nya lindor och boots. Använde bootsen redan igår så ja dem är såklart skitiga redan hehe.. Tog också bild på schabraket så ni kan se hur de matchar :)


Shopping

Idag blev det en runda till Bengts, skulle bara köpa boots och kanske en tröja. Kom hem med boots och en tröja men också ett par lindor och ett pannband och ett skärp hehe
Har inte tagit bilder på lindorna och bootsen än men kan ta de när jag använder dem :)

Anna red bobbo idag, hon ska ju nämligen passa honom nu när jag åker iväg så hon fick testa på na! Imorgon är tanken att vi ska rida ut en liten sväng, tror tyvärr endast att de går att skritta/trava då de är så fruset..

Bjuder på lite halvkassa mobilbilder!


Lördag!

Ponnyakuten börjar imorgon, behöver jag ens säga att jag längtar? Helt klart bästa programmet ever (efter solsidan)

Bobbo fick dig ett pass i huset idag, han skötte sig bra, jobbade vidare med förvända galoppen och den är mkt bättre i vänstervarv-högergalopp. Där la vi idag en ganska liten volt vänsterstäld utan att byta, går inte riktigt lika bra i andra varvet men vi jobbar vidare på de!
Tror faktiskt att de blir ett pass i ridhuset imorgon också, längtar tills man kan börja rida på gräset vårt hihi :)


Då va de klart!

Nu är alla (båda) hästarna motionerade! Bobbo fick sig en mysig runda med sina favorit babbamaaal :)
Sedan borstade jag lite på honom samt kliade och myste lite, sedan gick han nöjt in i sin box och fick lite fredags mys!
Imorgon blir de ett lite hårdare pass för bobbo :)


Cicero

Idag har jag varit och lekt med lilla ru! De var trevlans, vägen till och från ridhuset var väldigt läskig och de gick sakta med säkert, väl i ridhuset så var han också spänd men jobbade ändå på bra. Tränade mest på att minska och öka volterna så han verkligen rundade sig och slappnade av lite. Galoppen gick mycket bättre än traven där ville han inte riktigt släppa till lika bra. Men de gäller väl bara att hitta knapparna :)

Är nu hemma och ätit lite lunch och ska snart iväg till bobbo och skritta en runda na :)


Hallåååå

Nu ska jag snart bege mig till stalla, ska faktiskt rida på fannys lilla kuse idag så det blir först en sväng till honom och sedan ska jag och anna skritta ut en sväng!

Bobbo hoppade igår och skötte sig bra, så idag ska han bara få skritta lite :)


Hurtig

07.41 hela stallet mockat, hästarna ute och fodrade!


Amigohals

Marinblå med vit kant
Storlek s
300:-
Oanvänd


Dressyrträns

Säljer ciceros dressyrträns
Använt två gånger
Svart
Storlek full
Bred lackad nosgrimma
Pärlpannband
Lädertyglar

500:-


Blogg-time

Nu när Fanny har blivit så duktig på att blogga så får kanske jag också göra de, eller vad tycker ni?

Jag har faktiskt också lite saker att sälja så får se om jag kanske med slänger upp dem här :)

Livet rullar på, har bokat två resor. En till Egypten med julia den 20 januari och sen en till Dubai med mamma den 20 april! Ska va borta en vecka på båda. Och när jag kommer hem från Dubai så blir de direkt till Gbg sen för att shoppa och mysa!

Bobbo lever och mår bra, som Fanny skrev så har vi börjat träna mycket på förvändagaloppen och han gör de riktigt bra! Dock känner man på honom hur han laddar efter att få byta haha. Imorgon ska han ut och vandra tänkte jag mig efter som min ridautkompis är i Thailand så får jag gå med han istället! På torsdag blir de hoppning :)


Bloppis på g!

Jag tänkte lägga ut lite nya bloppis saker under dagen! Håll utkik


Början på tävlingsäsongen (förhoppningsvis)

Skabersjö 23/2
Vellinge 2/3
Torns/flyinge 9/3
Sydslätten 16/3
Skabersjö 29/3


Bobbos pass

Idag fick jag ju äran att rida lilla Bo, han är väldigt mysig att rida på men har han, precis som alla andra sina små idéer.

Jobbade mycket med att få fram honom ordentligt samt att trycka tillbaka hans lilla rumpa som han gärna skjuter in. Försökte rida mycket innanför spåret för att balansera upp honom och försöka få honom riktigt rak! Till en början var det väldigt svårt för mig att få honom att gå rakt, då han svajade lite, men efter varje långsida gick det bättre och bättre.

Försökte mig även på att rida honom i lite förvänd galopp som jag vet att Sofie tränar mycket på med honom. Och det gick superbra! Sen jobbade jag lite med bytena, och det är ju sååå kul att trimma en häst som sätter dom perfekt (Ru har ju väldiga problem med sina byten) bo skötte sig perfekt så efter det så travade jag av honom samt skrittade av för hand, precis som Sofie vill! Duktig jag är!

Och jag bjuder på en bild på hans outfit!


Pojkarna ska ridas!

Mot stallen, ska rida både Ru och Bo idag! Ni ska få uppdatering om ridpass och outfits senare. Sålänge får ni se min!

Röd kingslandpike
Blå hv polo tröja
Marinblå animo ridbyxor
Kl strumpor.
Detta toppar jag med en göllit kingslandpannband samt min tjocka vinterjacka!


Hörs snart!


Dagens ridpass

Skrittade bort till ridhuset där vi mötte upp bo och Sofie.
Jobbade ru på gramanen då han har lite svårt att jobba sig låg, med gramanen sköter han sig bra! Jobbade mycket på att ha honom jämn på båda sidorna samt att få ett friskt tempo redan från början. Jobbade lite med skänkelvikningar och avslutade med att öva på bytena!

Är nöjd med Ru, han va väldigt fint framme för skänkeln och jobbade på riktigt fint idag!

En stjärna till honom 🌟


Mot stalla

Nu har jag hoppat i mina stallkläder, ska sätta mig i bilen och köra till ru nu! Sofie och jag ska snart ta lite nya bilder på gossarna! Idag ska vi bara trimma lite i huset! Sen ska jag skrapa ihop till en liten bloppis!
Puss


Lite sommar i vintern

Idag bokade jag faktiskt mig en resa till Egypten. Åker den 20:e januari, åh ska bli så sjukt skönt! Bara sola och slappa och äta massa gott. Vi tog faktiskt all inc. så jag hoppas de är en god buffé ;) annars så ligger det både Burger-king, Subway och KFC mittemot hotellet så vi ska nock klara oss! Kommer åka med julia :)

Idag fick bobbo hoppat lite, han skötte sig faktiskt bra och va inte hälften så pigg och busig som jag trodde att han skulle vara. Duktig påg! Första hoppningen på rätt så länge så de blev inte så hårt men han va lagom trött sen efteråt :)


Dagen efter!

Idag pratar jag nog för hela svenska folket när jag säger att denna dagen är så seg haha.. Blev inte så hårt festande för mig igår men hade fest hemma så va ändå uppe sent och sen upp tidigt och städa. Så bobbo fick vila idag (vilket faktiskt inte va planerat men ja fick bli så)

Men imorgon ska jag rida lite :)


RSS 2.0