Galenskaper

Idag blev de somsagt dags för er uteritt men det gick tyvärr inte så lugnt och sansat som vi önskat oss hehe. Nästan alla hästarna va i luften på en och samma gång. Så efter vår lilla tur fick bobbo springa av sig lite energi i huset men han va inte alls sugen på de utan ville hellre gå in i stallet :p

Imorgon ska han bara joggas lite lång och låg på morgonen om dem inte smäller för mycket vsg :)

Försöker ladda upp en bild men de går tyvärr inte så de får ni va utan idag!


Världens bästa kompis

Älskar min fina lilla häst! Jag jobbar med att få bort hans mugg och hoppas på att den snart försvinner. Tanken är att han ska vila fram till nästa år !


Dagens ridpass

Bobbo va så underbart fin idag! Har har känts väldigt fin nu efter vilan :) jobbade med lite allt möjligt idag, förvändagaloppen va super, han försökte inte byta en enda gång och han höll kvar samma tempo och takt. Blev ett pass på kanske 35-40 min. Imorgon ska han nog få skritta ut en liten runda :)


Shopping del 2

Nu bloggar jag från mobilen så vet inte i vilken ordning bilderna kommer. Köpte iaf ett schabrak och padd på rytteriet i Sjöbo. Täcket och beskydden är från flädies. Dessa benskydd ska bli ett par hemma-skydd och sen så ska veredus tvättas upp och bli tävlings-skydd :)


Shopping del 1

Tänkte börja med att visa er vad jag köpte på bengts i onsdags! Dem har ju varje år efter julen en jäkligt bra rea. Nästan allt i butiken på 50% så jag brukar passa på att köpa lite dyrare saker då, förra året köpte jag ex min kingsland jacka :)
Köpte då denna västen, love it! Den är vändbar så man kan alltså välja själv hur den ska se ut :) 50% rea va de på denna
 
 
Fick även med mig ett pannband som även va på halva priset :) Sedan fick jag även med mig dessa brallorna vilket tyvärr inte va på rea :( men behövde verkligen dem så de va bara att betala och se glad ute haha..
 
Och slutligen denna fleece, i love it :) Denna va med på halva priset.
Efter vi va på bengts åkte vi till myone men där hittade jag inget. Sen igår va jag på flädie där jag köpte jag ett täcke och benskydd kommer bilder imorgon :) Och sen någon dag innan jul va jag på rytteriet i sjöbo och handlade schabrak och en padd kommer bilder på det med :)
 
 

Söndrig app

Min app har varit lite sönder och inte velat funka, men ska ge den en chans till!


Gottenmårgen!

Nu har lille bobbo kommit igång efter sin lilla vila, och han känns hur fräsch och fin som helst :) idag ska han dock få vila då han har gått hela veckan!
Det har in handlats massa nytt både för mig och Fanny hihi jag lovar iaf att ni ska få se bilder från mig!
Men de får jag fixa imorgon.
Så simma lugnt :)


Finaste pågarna i världen


Cicerus!

Idag blev det vila för min cicemus! Han var nämligen varm och svullen på hans muggben. Jag tänkte inte så långt när jag tog på honom benskydd på ruvorna. Dom hade blivit lite inflammerade så jag tvättade av, smorde in och skruvade ut broddarna så han slipper beskydden!

På bilden bjussar jag på en cool stalltjej!


Epikfail

Tur Fanny läser mina inlägg och kan se mina fel, någon mer som la märke till felet i mitt förra inlägg haha?

Idag har jag iaf varit i stallet från åtta-tre-tiden :) sedan åkte jag hem och satte igång med att baka lussebullar men dem blev helt mongolida..
Bobbo fick nya skor imorse vilket innebär att han inte får gå ut, men han fick springa lite i ridhuset och han såg faktiskt inte alls halt ut, hoppas de fortsätter då! :)


Mys i boxen

Rider somsagt inte något nu, men jag gick lite med bobbo i ridhuset så han fick lufta sig, imorgon kommer broddarna på så då kan jag gå ute med honom :) efter jag hade ridit så borstade jag honom lite och sedan fick han på sig sin pyjamas! Mös lite med han i boxen innan jag åkte hemåt


Sötaste stallkatterna

Tiger & lejon lunchar ihop 😍❤


I'm back!

Tja!
Nu är jag hemma ifrån min semester! Ru shockades med en helklippning och igångsättning. Igår var han fin att rida, gick och spände sig imellanåt, några gånger flög han i luften, men annars var han fin!

Idag så red jag ett pass där jag hade som mål att han skulle slappna av och söka sig neråt. Det blev ett pass på ca 30 minuter och han var väldigt avslappnad! Blir så stolt❤

Bild från dagens outfit
Kingsland fleece
Hvpolo piké
Pikeur ridbyxor
Kingslandstrumpor

Sen toppade jag det med min nya kl jacka och en mysse!


Söndag!

De har blivit snål uppdatering i helgen men de är faktiskt för jag inte har så mycket att skriva om. Bobbo är fortfarande inte ren så han får ta sin vintervila nu och se om han kan vila sig i form. Annars får vi besöka farbro doktor men de hoppas vi slippa.
Så nu kommer jag tyvärr inte rida på ett tag, men ska försöka och blogga litt ändå, något förslag på vad jag kan blogga om mottages gärna :)


Fredag

Idag har jag legat på latsidan! Sov ända till halv elva och sen kolla jag tv och sökte jobb till halv två, då styrde jag bilen till flyinge och jobbade lite där.
Körde sen direkt till bobbo och tog hand om mitt barn, spolade benet, la på rätt täcke och gjorde hö. Gick även med han i ca 15 min. Svullnaden hade nästan gått ner helt idag så imorgon kan han nog ridas litt :)


Torsdag

Idag började dagen ovanligt tidigt för mig, redan vid halv åtta va jag på väg till stallet då jag skulle hjälpa karro lite på morgonen, när de sedan va klart kom anna dit och tanken va att vi skulle trimma lite tillsammans men bobbo visade sig va halt.. Han hoppade som sagt igår och ja de va ju inte en av de bästa träningarna han gjort, muppade sig rätt mycket och han och mattias ville inte alls samma saker. Så bobbo måste fått en riktig smäll på knäet, redan igår när jag tog in han efter hoppningen så vart han svullen, mindre svullnad idag men visade som sagt lite halt. Så de blev endast 30 min skritt. Får se hur de ser ut imorgon, är de fortfarande svullet så får han bara skritta en sväng imorgon med..

Sedan åkte jag hem kastade i mig lite lunch och sedan styrde bilen till flyinge för litta mer jobb..
Nu är jag iaf klar med dagens alla sysslor och tänkte faktiskt ta en powernap, har så jävla mycket huvudvärk nu förtiden. Känns som jag tagit tablett varje dag denna veckan :/

Bobbo fick iaf inviga sitt schabrak och jag mina vantar!
( ber om ursäkt för hans fula päls och tråkiga sporrskav men tyvärr är han jätte känslig för allt på vintern :( )


Shopping

Körde hem från stallet och tänkte hm vad ska jag nu göra, så jag tog en sväng till myone och de visade sig att dem hade kund-dag så där va 20 % på allt ;)

Fick med mig ett schabrak och er par tjockare vantar också. Skit bra :) ska inviga det imorgon, så ni går en bra bild då :)
De är inte riktigt så klarblått som de blev på denna bilden, ska se om jag kan fixa en bra bild imorgon!


Hallåååå

Idag har jag faktiskt varit igång hela dagen, började med att jag hämtade upp julia sen gjorde vi ett ärende i flyinge, åkte sedan inom sandby och hälsa på hennes fd ponny som står precis utanför, fina tullsen :) efter de åkte vi till bobbo och motionerade ha litta, gick bra men de va jäkligt kallt..
Sedan fick bilen lite mer bensin och den blev även tvättade ;)

Styrde sedan bilen mot Lund och där blev jag bjuden på en god pasta, mums!
Imorgon blir det hoppning och kanske en sväng in på Nova :)


Snökaos

Har inte kunnat blogg igår och idag men nu verkar appen äntligen fungera! Vilket snöoväder de är.. Jag älskar snö men de ställer ju till en del :)
Igår va de så mycket snö att bobbo faktiskt fick vila, vågade inte stanna för länge i stallet ifall vägarna blev värre, men han fick springa lite i lina och leka av sig!

Idag joggade jag honom lite i huset, han kändes fin. Lite staplig på sitt ena framben i början tror han sträckt sig och va lite stel för efter ett tag så försvann de. Kommer lite fler bilder nu från när anna och jag va ute i lördags :)


mys i snön

Idag har jag och bobbo varit ute i snön och lekt med hans bästis maaal.
Eftersom att anna tog bilderna från mals rygg så ser han ut som en liten b-ponny, men de är han inte haha ;)
 

Gårdagens träning

Nu har jag hittat min laddare, dock klöddar mitt internet men jag hoppas att vi ska klara av att få upp något blogg inlägg :)
 
Bobbo var så fin på träningen igår, började att värma lite själv men stora volter och stora spår, bara för att få igång honom. Sedan när karro kom så började vi med framåtbjudningen för att se så den verkligen va där, fyra fram och fyra tbk i både skritt och trav, lite övergångar och där verkligen se till så han inte får tvärnit utan de ska lixom flyta på!
Efter det fick han en skritt paus och sedan tog jag tyglarna, redan då kände jag hur taggad han var, och han va så perfekt fin i handen. Började då med lite travarbete, red lite öppna volt öppna på långsidorna i vardera varv. Sedan gick vi över i galopp, fortsatte att jobba med öppna volt öppna, sedan ökade vi svårighetgraden och gjorde volterna mindre och mindre, till sist red vi sex m volter och han trampade på så bra. Efter det gick vi ner i trav igen, red "rakt upp" började då med öppna och sedan övergick de i en slut ut mot spåret i vardera varv. Och bobbo var så följsam, han gjorde super fina öppnorna och sedan gick han över i en sluta och jobbade på bra i dem med (vi har inte tränat så mkt slutor i trav utan mest i galopp)
 
Sedan fattade jag förvändgalopp, det tog några byten innan han förstod att han skulle gå i förvändgalopp ( är även lite dålig på att träna på de, måste göra de mer) I hörnen fick jag ställa honom utåt rätt mycket så han inte slog om men på långsidorna kunde jag "felställa" honom och sedan försökte vi oss på att gör en öppna i förvändgalopp även då "felställd" och han gjorde allt så bra i båda varven.
 
Jag ska börja träna lite mer markarbete, det blir så mycket när jag rider själv att man bara rider runt runt och runt och kommer inte på så mycket övningar att göra..
 
Är iaf väldigt nöjd med mitt barn och de känns bra att ha hittat känslan så man har den i sig och kan sträva efter att få samma känsla igen. <3

Blev inte som jag tänkt

Kan tyvärr inte skriva mitt inlägg om träningen idag då min blogg app har fått någon sjukdom så den går inte att använda, och min data är död och kan inte hitta min laddare, och jag orkar inte gå ner i källaren för att använda dem datorerna. Men imorgon ska jag städa så då kommer jag hitta min laddare och kan då också ge er de väntade inlägget :)

Bääääst

Jag har världens bästa häst! Han var så fin på träningen :) kommer ett inlägg om det sen!


Julklappar

Detta ska införskaffas till jul, en ny vinterjackan till mig och ett nytt pannband till cicero!

Vad tycker ni om de? Snyggt?


Lite mutor innan träningen


Life's good

Åh vad fint det är! Är sönderbränd idag, hehe måste sluta vara så tuff och ta för låg soldkyddsfaktor. Men annars har jag det riktigt nice! Om fyra dagar drar vi oss mot Bangkok och där ska det bli shopping för hela pengen!


Schabrak

Någon som jag verkligen måste hissa är anna scarpati! Har hittills fyra schabrak och ett täcke från dem och de är såååå snygga! Visst det svider i plånboken att köpa de kan jag lova hehe men schabraken ligger så otroligt bra och täcket var så fint och på halva priset så jag va bara tvungen att köpa de haha..
 
Har även hört ett litet rykte att rytteriet i sjöbo har just as schabrak på lite rea så jag ska nog dit någon dag snart och glutta, har även beställt en padd därifrån :) Här kommer några bilder på lite olika schabrak därifrån. Man kan om man vill också designa dem själv så kan man få ett unikt!
 
Bilder lånade från google
 
 

Onsdag

Idag har jag inte gjort allt för mycket vettigt.. Men jag har iaf kollat igenom dem flesta tv program jag missat och sen har jag tagit hand om bobbo. Blev ett litet pass i huset då jag inte har broddar eller snösulor..

I början fick han något ryck och låtsades vara rädd för vår hörna med halm så han var lite uppjagad i början och jag fick inget bra stöd i munnen men efter ett tag så sökte han mer stöd och jobbade på bra, där var bommar typ överallt i ridhuset så kunde inte rida så mycket övningar men minskade och ökade volten lite, red lite öppna och sluta på långsidan. Imorgon ska han hoppa lite och på fredag ska jag träna lite markarbete för karro!


Hallå!

Nu är jag hemma och har hunnit landa lite, igår va de massa som skulle packas upp och tvättas eller hänga in i garderoben och sen rida bo. Idag fick jag köra in pappa till jobbet så jag kunde ha bilen sen till flyinge och rida lite sen har jag umgåtts med julia vi har lunchat på mormors café, myst med varmchoklad och lussebullar, tvättat bilen och varit i stalla. Nu ligger jag och chillar i sängen och hade faktiskt tänkt sova..

Imorgon har jag inte mycket planer, söka lite jobb och sen rida bo :) ska försöka ge er lite inlägg imorgon! Pöss

Bjuder på lite bilder från dagen!


Hej alla söta!
Jag vet inte riktigt vad jag kan leverera som semesterfirare, saknar mina pojkar supermycket. Hörde att ni fått snö och jättekallt! Mysigt, hoppas att Paulina ser till att ru har bra med täcken på sig och inte fryser. Hihi

Btw så var han inte halt igår, skönt att höra. Längtar verkligen efter honom men ska ta vara på tiden här. Bara ligga och slappa hela dagarna och slippa alla ansvar, gosigt.

Bjussar på en bild från idag när jag var på klipporna!


RSS 2.0