Hellohello

Tänkte berätta en lite hemlis!
På söndag flyttar jag, hemifrån och från mitt stall. Har fått jobb hos ebba i blentarp/Sjöbo så kommer flytta dit. Får hoppas jag trivs annars flyttar jag självklart tbk..
Känns konstigt att flytta ifrån stallet, varit där varje dag i sex år.. Jobbat där, haft min utbildning där, gjort allt där känns de som. Men alla fina vänner som funnits där genom åren. Kommer vara en känslosam söndag, men jag hoppas det blir bra! Och jag vill ha kontakt med alla underbara människor i mitt liv och det ska jag fixa! Mer bilder på gården och lgh kommer på måndag när jag fått lite ordning på det hela :)


Nattbloggning

För en halvtimme sedan var jag as trött, tvingade mig själv att vara vaken och nu kan jag inte somna, yey!
Kan iaf passa på att berätta att bobbo hoppade idag, var lite kaos i början med massa folk i huset men sen droppade dem ut och det blev mycket lugnare..
Bobbo och julia var duktiga, blev lite träning på långa distanser och lite linjer och sånt kul!


Vilodag

Idag fick lilla bobbo faktiskt vila, jag var helt död och han var nog lika trött. Borsta och mös med honom och fixade hovarna och så. Mysdag!


Bobbis outfit


Hallåj

Idag är det vår! Vilket är så härligt, jag blir på så himla mycket bättre humör när de är fint väder :)
Bobbis fick sig ett litet joggning pass ute på banan och sedan skrittade vi av runt madde. Super mysigt och han kändes fin när jag red. Vår utebana är lite djup i mitten så där hade han lite svårt att trampa på.. Men han gjorde sitt bästa :)


Dagens stall outfit

Tog lite ego bilder idag, hade en kl t-shirt, kl rosa tröja, whitaker byxor och kl strumpor. Även min kl väst och equline jacka :)


goddagens

hejsan, jag vet att jag varit värdelös på att blogga. men har inget direkt att skriva om, mirre's och min ridning går just nu pannkaka, den enda gången det känns bra är när vi är ute i skogen och rejsar. Hon är så otroligt osammarbetsvillig och jag känner att vi sitter fast. kan heller inte trimma igenom henne ordentligt då jag varken kan rida med benskydd eller lindor så hon går och slår i. alla fyra benen är fulla av sår som har varit där i en evighet känns det som. veterinären gav oss en ny salva, hoppas bara den funkar!

på fredag flyttar hästarna och det ska bli så himla skönt! hoppas verkligen att tjejerna trivs där med, vill ni ha en utvärdering om stallet jag står i nu kanske? och sen en titt på det nya?


Bobbis

Red ett litet joggning pass på utebanan, han kändes super fin.

Ligger dock nu i världens huvudvärk och mensvärk.. Ska ner till Ica nu och köpa godis sen ska de krängas och tycka synd om mig själv! Tack och hej :)


hej hopp

Bobbo älskade godiset :) Så det blev en lyckad överraskning!
Idag kom min älskade iphone 4s eftersom min 3a krossades så fick jag köpa en ny..
När en dörr stängs öppnas en ny ;)

Igår blev det ett tufft hopp-pass för bobbo, där stod nämligen en åtta-studs uppställd så den hoppades igenom tre gånger sedan igenom en komnation, men sen var han helt slut i benen.
Skrittade en lång runda idag på ca 40 min och han var helt död, skrittade super långsamt så det tog nog oss 50 min idag om inte nästan en timme.. hehe

Imorgon ska han antingen joggas eller vila, får se hur sent jag kommer till stallet :)


Gottis

Har köpte godis till bo idag m lakrits smak, tror ni att det kommer gillas? Ska testa imorgon :)


Det blev ingen träning idag

Kommer till stallet och gör vi min häst, men nä då har min kära tränare glömt bort mig.. Så jag fick trimma lite själv, han var super fin! Red utan stigbyglar, och ja åh, de var så kul att rida idag!
Ridpass som dessa gör allt värt de, han var lösgjord, bra framåt och lyssnade super för skänklen.

Imorgon ska han få hoppa lite :)


dagens ridpass

Skönt att vara hemma i de gamla vanliga stallet!
Trimmade bobbo lite lätt i huset idag, han kändes super fin.
Redan från början så red jag honom i en litet övertempo så han verkligen kom fram för skänkeln, sen tog jag tbk honom lite. Lyssnade fins för skänklen, tränade lite byten, skänkelvkningar öpnnor och slutor. Imorgon är det dags för lite dressyr träning :)


Om mitt lilla besök i Göteborg

Jag var alltså och provjobbade, dock inte i Gbg utan i uddevalla. Det verkade bra, lita halv klart allting. Men super trevliga människor där! Dock tror jag att det ligger lite för off för mig som är en så pass social människa som älskar att va med olika vänner! Tog 20 min till bil för närmsta busshållplats och ja sen fanns det typ bara ett shoppingcenter så de var väl allt man kunde göra där på sina lediga dagar, och rida då såklart. Det som lockar mig mest dit är deras miljö, uteridningen var helt amazing! Får ta mig en riktig funderare ;)


Bussbussbuss

Då har den långa resan börjat, har suttit på bussen i ca 20 min och är redan trött på det, bara 4h kvar, tagga :)


Torsdag

Jag sitter nu på min söndriga iphone och bloggar.. Har idag jobbat dock endast två timmar, sen kom lilla Fanny så åkte vi till burlöv center. Efter det var det dags att åka hem och börja packa och ha sig, imorgon bär det av! Hoppas jag har med mig allt nu bara :o

Bobbo var riktigt fin idag, blir så glad över mitt barn när han sköter sig så bra :) tränade på mycket slutor både i trav och galopp, lite byten, öppnor, skänkelvikningar och tempoväxlingar typ :) snälla anna och julia tar hand om bo!


Hallåja

Så, ingen mobil, ingen kamera, ingen data! Men livet fungerar ändå, sitter nu och bloggar från min krossna iphone, love it!
På fredag så sticker jag till Gbg och stannar där tills på söndag em. Ska bli mysigt, kan berätta mer när jag vet hur det blir :)
Bobbo hoppade idag, han var super fin! Blir så glad över min kille <3 imorgon blir det lite trim mys på honom :)


Hey!

Förlåt för den usla uppdateringen! Idag red jag mirre lite, och hon skötte sig exemplariskt. Dock var jag på väg att flyga en gång när hon hoppade sidleds pga en traktor utanför. Men hon va väldigt go' idag! Mycket egen motor vilket inte är speciellt vanligt. Superstar <3


Hey you!

Igår kom den, min bäbis! Är väldigt glad hehe. Allt som saknas nu är att mitt knä ska bli bra så jag kan börja rida igen.


over and out

Idag har jag helt klart haft sämsta dagen i mitt liv, men det löser sig.. hoppas jag ?
Annars händer det inte mycket kul, bobbo rids och står i.. idag hade han även bajsat i sin vattenkopp,
sånt är ju bara för gulligt..

Tänkte mer bara säga detta, klaga lite. mysigt va ?


du min kärlek hade gjort allt så mkt bättre. miss you

Godmorgon!

Sitter och har just käkat frukost, nu blir det iväg till mina små hästar, tänkte pessoa båda (:
Vi hörs senare


dagens pass

Här kommer ett smakprov ifrån dagens ridpass

Dagens outfit,
Mirre
scapa schabrak
silvriga catago boots
dyon träns m. swarrepannband

FänZ^
Whitaker ridbyxor
kingslandfleece rosa
svart kingslandväst
mh stövlar
charles owen hjälm

RSS 2.0