Inhandlat i scandinavium del 2

En kingslandjacka
En fleece


Outfit

Idag går jag klädd i:
Kingsland ridbyxor
Kingland fleece/jacka
Kingsland strumpor

Sen tillkom även en kingsland jacka och väst och pannband :)

 


Ny gpa hjälm!

Som ni säkert känner till så är jag ägare till en vit gpa hjälm, ni som känner mig väl vet att den är på tok för liten eftersom den är i storlek 54! Så, igår köpte jag mig en ny hjälm!

Denna gången fick det bli en brun toneintone! Och i en storlek som passar! Längtar efter den!

Den vita skickas iväg idag till Norrland faktiskt!


Inhandlat i Scandinavium del 1

Som ni alla säkert missat så var jag igår en snabbvisit på Gbg horseshow, det blev lite inhandlat men inte så mycket, fler bilder kommer senare

Inhandlat på desse bilderna:
Dyon gummityglar (dom förra jag köpte var i cob)
Swarovski pannband med två rader stora flerfärgade stenar
Os pannband med stora stenar
Och ett fyraradigt med guldsilvriga stenar,

Nöjd med inköpen! Detta va då allt till hästarna inköpen till oss andra kommer sen!
Vad gillar ni inköpen?
Puss


Promenad m hjärtat


Ridpass

Red först en stund på alfressco(Alfred som han kallas) de gick bra. Joggade bara runt lite!
Sedan var de dags för min älskling, och han fick sig ett riktig pass, vilket var behövligt då han var förjävlig i början men sen i slutet blev han super fin :)


Lördag morgon

Så, längtan till Gbg finns kvar än idag, kollade igenom gamla inlägg ifrån vad jag shoppade förra året, åh vill bara dit och shoppa igen!
Drömma kan man väl?
Ligger nu och kollar på skilda världar och ska snart bege mig till stalla, rida bo och sen rida alfred också då hans mor är och gottar sig i värmen. Avis? Nädå inte alls..


Fml

Ikväll är det en riktig fml dag. Vill inget hellre än att vara på Gbg horse show. Men nä hemma ligger jag i min säng och har skit tråkigt. Jag vill ha en dressyrhäst, träna och tävla. Just nu rids det bara för att hästen ska få motion och ska hållas igång.. Var är inspirationen? Nä nu ska jag sätta på en film och stoppa i mig godis.
Fuck alla er så har de så bra i gbg...


Pannbanden i min ägo!

Som ni säkert förstått så är jag sjukt svag för swarovskipannband. Har just nu 5stycken. Alla fem är faktiskt äkta men unika för mig på sina speciella sätt haha!

Vi kan börja uppifrån och gå ner
Längst uppe: ett fyraradit ljusguldigt (inte guldigt eller silvrigt utan en blandning av färgerna) detta pannbandet är jag otroligt kär i, just nu är det nog mitt favoritpannband! Hittade det på stallshoppen(tror jag det heter) i Tomelilla i slutet av november

Andra: tvåradigt silvrigt som är otroligt fint! Älskar hur stenarna tar åt sig mycket uppmärksamhet och gör sig otroligt bra på bilder! Detta kommer ifrån charlies och det köpte jag på fhs i somras.

Tredje: mitt finaste fyra radiga Sverige pannband! Med blåa och guldiga stenar! Åh detta är jag fullkomligt förtjust i! Gick och längtade efter detta i över ett år innan jag köpte det! Det kommer ifrån MyOne och jag tror det inhandlades i sensomras.

Fjärde: tvåradigt guldigt swarovski. Mitt första faktiskt, detta är väl det som jag är minst förtjust i. Naturligtvis är det fint på sitt sett, men efter jag smörjt det med olja så lossnade pannbandet men det hat sofies pappa fixat. Så det är lite utav mitt slit och släng pannband. Inköpt på Hööks för lite mer än ett år sedan.

Femte: ett ettradigt pannband med svarta och guldiga stenar. Det är av märket Huberts classic och jag är väldigt förtjust i detta! Det är dock lite för diskret för mig då det inte blingar så mycket. Men det köpte jag i oktober i någon hästaffär i Svedala.

Så det var presentationen av mina pannband!

Sålde faktiskt nyss två stycken ett silvrigt och ett rött. Har ett silvrigt kvar som jag ska göra mig av med

I sommar om jag får ihop några pengar är jag sugen på att köpa ett 4radigt silvrigt och ett brunt samt ett svart, hade varit sååå läckert!


Skadad tjej

Hello bloggisar! Har faktiskt inte något att skriva om. Rider ingen utav hästarna eftersom jag skadat mitt knä. Det gör verkligen jätteont hela tiden. :(

Så den inplanterade tävlingen i slutet av månaden kommer inte bli av. Eftersom jag inte har någon som
Kan rida och hjälpa mig hålla igång henne.

Tänkte göra ett nytt inlägg om mina pannband!


hoppning

Idag blev det lite hoppning för bo och julia! De gick hur bra som helst, de var första (och sista?) gången som jullan hubbade honom. Men dem klarade allt galant och bara flöööög över allt :)

Imorgon ska jag jogga honom lite så han blir lös och fin i kroppen, lilla pärlan!


(jag jag vet att schabbet glidigt)

Bengts!

Nu blir det en tur till mitt favorit ställe nämligen Bengts foder! Ska få ett par ridbyxor som jag reklamerat, de har så himla bra service där, var inga problem att få nya ridbyxor! Ska även ta med oss en säck foder hem :) sedan ska jag antingen jogga honom lite eller få bo vila. Har inte bestämt mig än, får se lite vad jag känner för :) kanske longerar honom iof!


Blogga om!

Är så sugen på att blogga så jag inte vet upp och ner men frågan är nu vad ska jag blogga om ? Så ge mig förslag så lovar jag att leverera!!


gårdagens träning



Mirran var såå duktig. jisses vad det känns främmat från det vi engång var. Hon hade framåtbjudning till nåstan varje hinder, Naturligtvid blev det någon vägring men det låg mycket på mig. Det känns mer som att vi faktiskt är ett team nu. Gentemot innan, då var det inte så charmigt haha. Hittade faktiskt ett klipp från vår första tävling (läs andra, den första tävlingen kom vi inte över första hindret) & det är nästan så att jag skäms över att jag lagt upp den, men vafan sånt är ju roligt! Vi blev ju faktiskt felfria, haha!


Nu känns allt väldigt bra, har kollat runt lite på pay and jump's om allt går som jag vill så kommer vi infinna oss på följande:
Torns RF 26 februari
ssrf 22 juni

men vi får se, hihi


Inget stall

Idag blir det ingen häst för mig, jobbar hela dagen och snälla paulina hjälper mig med bobbo :)
Jag smygar lite på fb/blogg nu när pappsen tar en kund hihi busigt
har precis ätit en rägmacka för er info.
Pösssimage description

onsdag

Snart så ska jag på med långkallingarna och mjukisarna och termobyxor och jeans, eller nä skippar nog jeans och termobyxor! När det är på så ska jag cykla bort till fanny för att sedan gå en lång runda med hennes (miiin) lilla kakis och sedan krääääänga (nä fel, vi (jag) bantar nu, eller ?)Vi ska iaf dricka varm lala (choklad)

Denna dagen har jag spenderat i sängen och i stallet, blev en lite hoppträning för bo idag men karro, och han filmades faktiskt. Något ni vill se ? För är ni snälla nog så lägger jag upp den :)


(ni får vida lite på huvudet så ni kan se denna blekabild korrekt )

btw nostalgi på bilden från spanien, vill till värmen nu, men ska istället ut i kylan!

puss

Musicaaa

Nå kära läsare, hur ställer ni er till dethära att lyssna på musik när ni rider? (okej inga kommentarer som "rid inte med musik blablabla" för det skiter vi iiii) jag menar med, har ni musik efter er privata smak oavsett?

Personligen så har jag faktiskt två helt olika spellistor beroende på vilken av hästarna jag sitter på,

Mirre's lista
http://open.spotify.com/user/921016/playlist/3IMLSS3XrRbbvUdTsaPXl7
Detta är även den som jag brukar lyssna mycket på själv också men här är det lagom Med "go"

Dame's lista
http://open.spotify.com/user/921016/playlist/4vfhRt3BSw82ey7lQ4DbOd
Betydligt lugnare och mysigare musik för att jag ska kunna koppla bort saker och bara få henne att känna musiken, (okej det lät nog jävligt fel) jag menar att när jag hör en lugn låt så blir jag direkt mer avslappnad vilket gör att hon känner av det, samma gäller ju med mirre men hon kräver mer fart!

Har ni några bra spellistor ni vill dela med er utav?
Behöver lite nytt!


Dagens ridpass: mirre

Red lilla mirran lite lätt i paddocken, gick snabbt och smärtfritt. Jobbade mycket att hon skulle vara framme för skänkeln vilket hon ibland kan fuska ordentligt med, men idag var hon riktigt trevlig när jag väl fick fram och upp henne! Red dock i en kolsvart paddock men tur att snön lyser upp (:


Dagen ridpass

Idag fick lilla bo sig ett riktigt ordentligt pass, först blev det 35-40 min dressyr sen fick han 20 min trim över stockarna! Han var hur duktig som helst och blev nästan piggare desto längre man red, precis som om att det nästan tar honom 30 min att komma igång, jag brukar oftast bara rida max 40 min för jag inte vill slita ut all energi på honom. Men han jobbade på super idag :)


de senaste outfitsen


Dame:
Schabrak: Lamicell
träns: märkeslöst med tvåradigt silvrigt svarowskipannband
benskydd: Lamicell, boots från lite olika haha


Mirre
Schabrak & luva: Christina sports
träns: hööks med OS pannband med silver & guldstenar
mina nya  freejump stigbyglar <3
veredus skydd & guldiga & svarta catago boots!
(ja ni får vända på huvudet haha)



till dagen därpå bytade ajg ut tränset mot ett rundsytt med fyraradigt svarowskipannband & benskydden mot lindor!

söt kaka i sitt rambo täcke!


Ny design

så, nu har vi(jag) lagt in lite nytt här på bloggen, vad tycks? Vad har ni för favoritändringar?

Varför har man en blogg?

Varför skaffa en personlig blogg om man bara skriver skit om andra? Man är för feg för att skriva ut namnen utan ger då hellre den pikar.. Har man en blogg ska den handla om en själv inte skriva skit om andra. Det är som läsare otroligt tråkigt att alltid läsa elaka inlägg riktade mot andra var varannan dag. Har man verkligen inget bättre att skriva om än att smutskasta andra?

Personligen är detta en blogg som jag bara tycker är tråkig att läsa och det måste kännas tråkigt att bära på så mycket ilska och åsikter om andra..

Mycket trevligare att läsa en rolig blogg där man kan berömma andra människor istället för att klaga!


Aldedes för kallt

helt ärligt, det är faktiskt för kallt för min smak. Är lagom less på att ha häst just nu (förlåt älsklingar, mamma älskar er) Hela vårt stall är fruset, inget vatten finns i flytande form utan ALLT måste bäras ifrån källaren vilket är väldigt slitsamt för kroppen, att springa upp och ner och spilla ner sig med vatten. Idag har jag nog burit 20 vattenspannar, och det tar ganska bra! Idag åkte Mirre's bedd ut! vilket innebär att alla mina muskler är döda. Haha, men fyfarao vad mysigt det ser ut när man puffat upp ny halm i boxen! Idag fläskade jag på ordfentligt och strödde upp med 5 balar, mitt lilla hjärta vill ha det mjukt och rent ju!


vill ni se lite nya bilder?  har ett riktigt bra gäng med fina bilder på båda hästarna!


Lever vi?

Ja vi lever, både jag och Fanny faktiskt. De känns väl bra att veta? Tänkte bara ni skulle få ett livstecken såhär i kylan! Annars händer inte mycket i mitt liv, jag rider och står i. Bobbo är dock inte på topp nu så håkan, min kiropraktiker, ska få titta igenom honom. Just nu står han nog i boxen och mumsar på lite halm :)


RSS 2.0