Resultat från tävlingen!

Jag la upp en video i inlägget innan, har inte riktigt lärt mig hur man även kan skriva i samma inlägg, någon som kan de?
Bobbo vart iaf dubbel nolla i första klassen och fick en 9:e placering, tyvärr fick han inte gå in på prisutdelningen utan de fick bara de sex bästa göra. Han låg på sjätte plats tills de tre sista ryttarna red! Så där va vi jätte nöjda med honom. Denna klassen red vi vid kanske två tiden.

Andra klassen red vi sedan vid halv sex typ, så ja ni förstår ju den långa väntan och bobbo som redan är lite slow i starten blev ännu mer slow av all väntan plus att han redan gått en innan. Så andra klassen som då va en 1.10 va han inte alls med på noterna, han fick ett stopp på tvåan där han hade kunnat hoppa av men kände inte för de, och sedan fick han två ner och två tidsfel så alltså 14 fel vilket inte va jätte bra om man tittar på resultaten.

Mattias och jag pratade lite igår och ja kanske över analyserade lite som man är glad för att gör (hehe) och kom fram till att vi nog ska låta bobbo bara gå en klass, för han blir så himla seg av all väntan och som vi sa igår "när bobbo inte vill något,så vill han inte"..
Så nu blir de bara några pay n jump detta året sen när tävlingarna kommer igång igen så satsar vi på att bara rida en klass och se om de blir bättre :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0