Bobbo hissar!


Det var längesedan det blev något hissat & idag väljer jag att hissa stomach-plus eftersom det är så jävla grymt, kanske lite väl dyrt 489:-/kg men har man en häst med orolig mage kan det ju vara värt det. Vi fick ta prov från skolan då han som tillverkar det har sin häst där och det hade blivit över. Brukar ge när magen inte riktigt håller igång på hästen min. Då kör man en kur ochh vips så är det bra igen. Perfekt för hästar som ibland blir lite lösa i maggeeeen.

Här kommer lite pruduktinformation från deras hemsida!
http://www.stomach-plus.com/

STOMACH-PLUS Naturligt fodertillskott för god tarmfunktion.



STOMACH-PLUS är godkänd av Jordbruksverket, och finns i deras produktregister.


När skall man använda STOMACH-PLUS ?
STOMACH-PLUS är en svensk produkt som har vuxit fram i nära samarbete med veterinärer och professionellt hästfolk och ett svenskt läkemedelsföretag specialicerat på mag/tarm produkter. Utvecklingsarbetet har utgått från hästar, som har haft grovtarmstöring i samband med stress vid tävlande och transporter,  eftersom de presterar klart sämre än vid normal tarmfunktion.
STOMACH-PLUS är jogging för hästens grovtarm.
STOMACH-PLUS är ett fodertillskott, som endast innnehåller naturliga råvaror utan några kemiska tillsatser. Därmed ingen risk för dopingproblem.
STOMACH-PLUS är ett fodertillskott för en god tarmfunktion innehållande kostfiber, prebiotika och biokultur.
STOMACH-PLUS lugnar tarmens funktion och stimulerar tarmens mikroflora och underlättar matsmältningen.
STOMACH-PLUS rekommenderas som dagligt fodertillskott för att underlätta hästens dagliga liv vid förflyttningar, foderbyte, antibiotika kurer och tävlingar.
STOMACH-PLUS rekommenderas regelbundet till häst för att stödja en god tarmfunktion och därmed få hästen att må bra varje dag. Om det uppstår problem, så rekommenderas en kur under 10 dagar för att stärka hästens tarmflora och underlätta matsmältningen.

Vad består STOMACH-PLUS av?
Det är enbart naturliga råvaror som ingår i STOMACH-PLUS. Råvaror, som stödjer hästens tarmfunktion dagligen. Innehåll: Vetefiber, oligiofruktos, äpplefiber, morotsfiber, naturlig äppelarom, biokultur Saccaromyces cervisiae. Rekommenderat intag: 10-20 gram morgon och kväll, tillsammans med fodergivorna. Motsvarar 2-4 dosmått. Unghästar och ponnyhästar ges halva rekommenderade mängden. Vid normala förhållanden rekommenderas 10 gram morgon och kväll. Vid risk för stress och påverkan på tarmfunktionen ges 20 gram morgon och kväll. Vid behov en kur på 10 dagar ges 20 gram morgon och kväll.
Hållbarhet/förvaring:
Förvaras torrt och helst svalt. Undvik solljus. Håll förpackningen alltid väl tillsluten. Hållbarhet i rumstemperatur: 18 månader. Hållbarhet vid kylförvaring: 24 månader. Förvaras oåtkomligt för barn.
Förpackning: Spann om 1 kilo  eller spann om 5 kilo med dosmått.
Dosmåttet ger 5 gram STOMACH-PLUS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0